Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Anahtar teslim olarak çalıştığımız binalarda ileri kaba kurulumun haricinde laminant parke ıslak zemin seramikleri mutfak dolabı ve vitrifiye grubu da firma tarafından tamamlanmaktadır.  İl dışına gönderim sağlıyor musunuz? Evet, 81 ile gönderimimiz mevcuttur.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama içinside aşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çAlright ihtiyacı olan ev systemını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp three-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Karmod prefabrik evleri dimensions en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

• Bu ev çeşidinin çevreye duyarlı olması da bir başka avantajıdır. Prefabrik evler suya dayanıklı ve yanmaz yapıda olan malzemeler kullanılarak yapılır.

Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir trouble yaşadvertığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

● Yapıların deprem prefabrik ev fiyatları yönetmeliğine uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir. Kullanılan malzemelerin insan sağlığına ve doğaya zararlı olmaması da prefabrik ev yaptırılırken dikkat edilmesi gereken hususlardan biridir.

Metrekare bazlı fiyatınız nedir? Fiyatlarımız m² bazlı değil proje esaslıdır. Her projemiz için ayrı maliyet hesabı yapılmaktadır.  Prefabrik ve çelik yapıların farkı nedir? Prefabrik yapılar press panel sistemlerden oluşmaktadır. İç ve dış kaplaması 8mm kalınlığında betopan iç yalıtımı 8 cm kalınlığında sixteen dansite eps şeklinde sağlanmaktadır. Dış duvarlar ten cm iç duvarlar six cm olacak şekilde tasarım yapılmaktadır. Taşıyıcı sistemleri H dediğimiz galvanizli çeliklerle sağlanmaktadır. Her a hundred twenty five cm de bir taşıyıcı sistem ve bu taşıyıcı sistemler üzerine çatı makasları gelecek şekilde planlama yapılmaktadır. Çatı prefabrik ev arasında camyünü yalıtımı kullanılmaktadır.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Biz firma olarak birçAlright müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara prefabrik ev sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çok az olmasını bir sorun diyoruz ve birçok müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Report this wiki page